SAMBIRANO Madagascar 51% mléčná

SAMBIRANO Madagascar 51% mléčná

333 

Čokoláda Domori SAMBIRANO Madagascar 51% mléčná 0,5 kg/blok

Zrušit výběr
Porovnejte

Původ kakaových bobů pro výrobu čokolády je z homonymního údolí na severozápadním Madagaskaru.

Organoleptické vlastnosti čokolády: náznaky červeného ovoce doprovázené příjemnou kyselostí. Sladká a plná, velká intenzita.

Klasifikace čokolády:  Sambirano je kakao Trinitario s vysokým obsahem Criollo. Kvasí se 5 dní.

Složení: kakaová hmota 51% (kakaové máslo 29%, kakao. hmota Sambirano 22%), třtinový cukr, sušené mléko, sojový lecitin.

Sdílejte

Další informace

Hmotnost-

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “SAMBIRANO Madagascar 51% mléčná”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X
vyroba-webu.cz - Domori čokoláda pro cukráře a kuchaře - čokoláda, tabulky čokolády