MOROGORO Tanzania 56%

MOROGORO Tanzania 56%

460 2090 

Čokoláda Domori MOROGORO Tanzania 56% hořká (pecky) 1 a 5 kg/ alu pytel

Zrušit výběr
Porovnejte
Odrůda:

Původ kakaových bobů pro tuto kvalitní čokoládu k profesionálnímu využití v gastronomii je  Tanzanie, z oblasti jižně od Mbeya v okresech Rungwe a Kyela, oblast pěstování kakaovníků je charakteristická sopečnou půdou a blízkými horami, které zajišťují dostatečnou vláhu pro pěstování kvalitních kakaových bobů v podobě deště. Kvalitní čokoláda pro gastronomii.

Organoleptické vlastnosti čokolády: Základní a neutrální chuť kakaa s kořenitými a dřevnatými tóny, bez vad typických pro Forastero (kyselost, hořkost, svíravost).

Klasifikace: Čokoláda Morogoro je z kakaa Trinitario (hybrid Criolla a Forastera).

Čokoládovna Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.

Složení: kakaový bob 40% (50% sušina a 50% kakaové máslo), kakaové máslo 17%, třtinový cukr, sojový lecitin, v peckách. Bez jakýchkoliv dalších příměsí.

Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.

 

 

Sdílejte

Další informace

Hmotnost-

TEMPERAČNÍ KŘIVKA

Temperace čokolády je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 55 °C, poté se ochladí na 28/29 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 31-32 °C.

 

Sdílejte

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “MOROGORO Tanzania 56%”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X
vyroba-webu.cz - Domori čokoláda pro cukráře a kuchaře - čokoláda, tabulky čokolády