MOROGORO Tanzania 38% mléčná

MOROGORO Tanzania 38% mléčná

469 2220 

Čokoláda Domori MOROGORO Tanzania 38% mléčná (pecky) 1 kg/sáček alu

Zrušit výběr
Porovnejte
Katalogové číslo: - Kategorie: , , Štítky: , , , , ,
Odrůda: ,

Původ kakaových bobů pro tuto kvalitní čokoládu k profi využití v gastronomii je  Tanzanie, z oblasti jižně od Mbeya v okresech Rungwe a Kyela, oblast pěstování kakaovníků je charakteristická sopečnou půdou a blízkými horami, které zajišťují dostatečnou vláhu pro pěstování kvalitních kakaových bobů v podobě deště. Kvalitní mléčná čokoláda pro gastronomii.

Organoleptické vlastnosti čokolády: Základní a neutrální chuť kakaa s kořenitými a dřevnatými tóny, bez vad typických pro Forastero (kyselost, hořkost, svíravost).

Ochutnejte a degustujte retail čokoládovny DOMORI. Kupte si degustační tabulky čokolády v našem internetovém obchodu pro retail.

Klasifikace: Čokoláda Morogoro je z kakaa Trinitario (hybrid Criolla a Forastera).

Čokoládovna Domori používá ty nejvybranější suroviny, jako je původní kakao a třtinový cukr.

Složení: kakao 12%, kakaové máslo 26%, třtinový cukr, mléko v prášku, sojový lecitin v peckách. Bez jakýchkoliv dalších příměsí.

Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Sdílejte

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “MOROGORO Tanzania 38% mléčná”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X
vyroba-webu.cz - Domori čokoláda pro cukráře a kuchaře - čokoláda, tabulky čokolády